ინგრედიენტები:

  • წითელი წიწაკა ჩილი 1 ცალი
  • ნიორი 2 კბილი
  • ოხრახუში 30 გრ.
  • ზეითუნის ზეთი 30 გრ.
  • პასტა
  • პასტის წყალი

მომზადების წესი:

  1. წვრილად დაჭერით წიწაკა, ნიორი და ოხრახუში.
  2. ტაფაზე დაასხით ზეითუნის ზეთი.
    დააყარეთ ნიორი და წიწაკა.
    მოთუშეთ 2 წთ.
  3. დაასხით პასტის წყალი.
    დაამატეთ პასტა და ოხრახუში.
  4. წყალი დაამატეთ სოუსის გასასქელებლად.
    მოაყარეთ მარილი გემოვნებით.


ისიამოვნეთ!