ინგრედიენტები:


  • ბელგიური შავი შოკოლადი ,,კაშე” 250 გრ.
  • კარაქი ,,ლურპაკი” 230 გრ.
  • ფქვილი ,,ჰაბერფელნერ” 85 გრ.
  • ყავისფერი შაქარი 250 გრ.
  • კვერცხი 4 ცალი
  • ზეითუნის ზეთი ,,ზუჩი” 3 ს.კ.
  • შაქრიანი ვანილი 7 გრ
  • კაკაო 30 გრ.
  • მარილი მწიკვი

მომზადების წესი:

  1. ჩართეთ ღუმელი 165° გრადუსზე.
  2. ორთქლის აბაზანაზე გაადნეთ ,,კაშეს” შავი შოკოლადი და ,,ლურპაკის” კარაქი.
  3. ჯამში მოათავსეთ კვერცხი და ყავისფერი შაქარი.
    ამოიყვანეთ.
    დაამატეთ ,,ზუჩის” ზეითუნის ზეთი, მარილი და ვანილი.
    დაამატეთ გამდნარი ,,კაშეს” შავი შოკოლადი და ,,ლურპაკის” კარაქი.
    საცერის საშუალებით დაამატეთ ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი და კაკაო.
  4. კარგად აურიეთ.
  5. ლანგარზე მოათავსეთ საცხობი ქაღალდი და გადაიტანეთ მასა.
  6. გამოაცხვეთ 30 წთ.
  7. თუ გნებავთ რბილი შიგთავსით გამოაცხვეთ 24 წთ.


ისიამოვნეთ!