ინგრედიენტები:

  • პური ბაგეტი 3 ნაჭერი
  • პომიდორი 1 ცალი
  • რეჰანი 2-3 ფოთოლი
  • ზეითუნის ზეთი 1 ს.კ.
  • ნიორი 1 კბილი
  • ბალზამიკო
  • მარილი

მომზადების წესი:

  1. ჯამში ჩაყარეთ დაჭრილი პომიდორი და რეჰანი.
    დაასხით ზეითუნის ზეთი.
    მოაყარეთ პილპილი.
    დაამარინადეთ მასა 30 წთ.
  2. გახუხეთ პური.
  3. გახუხულ პურს წაუსვით ნიორი.
    დაადეთ ზემოდან პომიდვრის მარინადი.
    მოასხით ბალზამიკო.


ისიამოვნეთ!