EuroProduct & IF.ge

ინგრედიენტები:

  • ლორი (ხამონი) ,,ელპოზო” 100 გრ.
  • გამომშრალი პომიდორი ,,მელის” 6-7 ცალი
  • შავი ზეთისხილი ,,კამერ” 10 ცალი
  • პარმეზანი ,,გრანაროლო” 150 გრ.
  • ზეითუნის ზეთი ,,ზუჩი” 2 ს.კ.
  • დიჟონის მდოგვი ,,ბორნიერ” 1 ს.კ.
  • შესქელებული ბალზამიკო ,,მაზზეტტი ლ’ორიგინალე” 30 გრ.
  • ნიგოზი 50 გრ.
  • სალათის ფურცლები
  • მარილი
  • პილპილი


მომზადების წესი:

  1. ფიალაში მოათავსეთ ზეითუნის ზეთი, დიჟონის მდოგვი, მარილი და პილპილი.
    კარგად აურიეთ.
  2. ჯამში ჩაყარეთ სალათის ფოთლები, უკურკო ზეთისხილი, წვრილად დაჭრილი პომიდვრის ჩირი და ლორი-ხამონი.
  3. მოაყარეთ ნიგოზი და პარმეზანი.
  4. მოასხით სოუსი და კარგად აურიეთ.
    პიკანტური გემოსთვის მოასხით ტრუფელის ბალზამიკო.

ისიამოვნეთ!

იხილეთ სხვა რეცეპტები

გამოგვყევით Facebook -სა და Instagram -ზე