EuroProduct & IF.ge

ინგრედიენტები:


  • პური 4 ნაჭერი
  • ლორი (,,ელპოზოს” ინდაურის მორტადელა ზეთისხილით) 4 ცალი
  • პარმეზანი ,,გრანაროლო” 100 გრ.
  • დიჟონის მდოგვი ,,ბორნიერი” 2 ს.კ.
  • კარაქი ,,ლურპაკი” 1 ს.კ.
  • ფქვილი ,,ჰაბერფელნერი” 1 ს.კ.
  • სოიოს რძე ,,გრანაროლო” 150 გრ.
  • მარილი მწიკვი
  • შავი პილპილი მწიკვი
  • ჯავზი მწიკვი

მომზადების წესი:

  1. ტაფაზე მოათავსეთ ,,ლურპაკის” ორგანული კარაქი.
    დაუმატეთ ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი.
    კარგად აურიეთ.
    დაამატეთ ,,გრანაროლოს” რძე.
    მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ჯავზი.
  2. პურზე წაუსვით ,,ლურპაკის” ორგანული კარაქი და მოათავსეთ ტაფაზე.
    კარგად დაბრაწეთ.
  3. საცხობ ლანგარზე მოათავსეთ პური.
    გადაუსვით ბეშამელის სოუსი, დაუმატეთ ,,გრანაროლოს” პარმეზანი, ინდაურის ლორი და ისევ პარმეზანი.
    მეორე ნაჭერზე წაუსვით ,,ბორნიერის” დიჟონის მდოგვი და დააფარეთ.
    ზემოდან მოასხით ბეშამელის სოუსი და მოაყარეთ პარმეზანი.
  4. გამოაცხვეთ 180° გრადუსზე 10 წთ.

ისიამოვნეთ!

გამოგვყევით Facebook-სა და Instagram-ზე