ინგრედიენტები:

  • კვერცხი 3 ცალი
  • ფქვილი 250 გრ.
  • კარაქი 150 გრ.
  • შაქარი 150 გრ.
  • გამაფხვიერებელი 6 გრ.
  • ვანილი 5 გრ.
  • ლიმონი 1 ცალი (წვენი, ცედრა)


მომზადების წესი:

  1. გაახურეთ ღუმელი 180° გრადუსზე.
  2. ჯამში მოათავსეთ კარაქი და შაქარი.
    დაუმატეთ კვერცხი და ათქვიფეთ სანამ შაქარი კარგად არ გაიხსნება.
    დაუმატეთ ლიმონის ცედრა, წვენი, გამაფხვიერებელი და ვანილი.
    დაუმატეთ ფქვილი.
    მიქსერის საშუალებით კარგად აურიეთ.
  3. მოათავსეთ მასა გამოსაცხობ ფორმაში.
  4. გამოაცხვეთ 20 წთ. 180° გრადუსზე, შემდეგ კი 150° გრადუსზე მომდევნო 40 წთ.

ისიამოვნეთ!