ინგრედიენტები:

  • კვერცხი 3 ცალი
  • რძე ,,გრანაროლო” 300 გრ.
  • კარაქი ,,ლურპაკი” 30 გრ.
  • ზეითუნის ზეთი ,,ზუჩი” 30 გრ.
  • ფქვილი ,,ჰაბერფელნერი” 115 გრ.
  • შაქარი 2 ს.კ.
  • მარილი ნახევარი ჩ.კ.
  • თაფლი ,,ალჩენერო”


მომზადების წესი:

  1. ჯამში მოათავსეთ კვერცხი, ,,გრანაროლოს” რძე და ,,ზუჩის” ზეითუნის ზეთი.
    კარგად ათქვიფეთ.
    დაამატეთ შაქარი, მარილი და ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი.
  2. ტაფაზე მოათავსეთ ,,ლურპაკის” კარაქი.
    დაასხით კრეპის მასა.
    2-3 წთ-ში გადაატრიალეთ.
  3. მიირთვით ,,ალჩენეროს” თაფლთან ერთად.


ისიამოვნეთ!