ინგრედიენტები:

  • ყაბაყი 1 ცალი
  • ბულგარული 1 ცალი
  • ნიორი 1 კბილი
  • კრევეტები 6-7 ცალი
  • ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ.
  • მარილი
  • პილპილი

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ყაბაყი მრგვალად.
  2. დაჭერით ნიორი წვრილად და ბულგარული გრძლად.
    მოათავსეთ ჯამში.
    მოაყარეთ პილპილი და მარილი.
    დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი.
  3. გადაიტანეთ გამოსაცხობ ლანგარზე.
    დაამატეთ გასუფთავებული კრევეტები.
    გამოაცხვეთ 200° გრადუსზე 10 წუთის განმავლობაში.


ისიამოვნეთ!