ინგრედიენტები:

  • ყაბაყი 1 ცალი
  • ნიორი 1 კბილი
  • ლიმონის ცედრა 1 ს.კ.
  • ლიმონის წვენი 1 ს.კ.
  • რეჰანი 20 გრ.
  • ზეითუნის ზეთი 1 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. ყაბაყს მიეცით ატრიის ფორმა სათლელის საშუალებით.
  2. ცხელ ტაფაზე დაასხით ზეითუნის ზეთი.
    დაამატეთ ნიორი.
    კარგად მოთუშეთ.
    დაამატეთ ლიმონის ცედრა და ლიმონის წვენი.
    დაამატეთ ყაბაყის ატრია.
    2-3 წუთი მოთუშეთ და გადმოდგით.
  3. ზემოდან მოაყარეთ პარმეზანი, მწვანეულობა ან დაღერღილი წიწაკა თქვენი გემოვნებით.

ისიამოვნეთ!