ინგრედიენტები:

  • ყაბაყი 2 ცალი
  • ქათმის ფილე 2 ცალი
  • ნიორი 1 ცალი
  • ნაღები 100 გრ.
  • კარაქი 2 ს.კ.
  • ოხრახუში 80 გრ.
  • პარმეზანი 100 გრ.
  • მარილი
  • პილპილი

მომზადების წესი:

  1. ყაბაყი დაჭერით თხლად, როგორც ატრია.
  2. ტაფა-ქვაბზე მოათავსეთ კარაქი.
    დაამატეთ ნიორი.
    კარგად მოთუშეთ.
    დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქათმის ფილე.
    მოთუშეთ 5-7 წთ.
    მოაყარეთ მარილი და პილპილი, თქვენი გემოვნებით.
    დაუმატეთ 100 გრ. ნაღები და წამოადუღეთ.
    დაამატეთ ყაბაყის ატრია.
    2-3 წუთის განმავლობაში მოთუშეთ.


ისიამოვნეთ!