ინგრედიენტები:

  • საფანელი 2 ს.კ.
  • ქინძი 150 გრ.
  • პიტნა 30 გრ.
  • ნიორი 1 კბილი
  • ზეითუნის ზეთი 1 ს.კ.
  • ლიმონის წვენი 1 ს.კ.
  • წყალი გასათხელებლად
  • მარილი
  • დაღერღილი წიწაკა

მომზადების წესი:

  1. ცხელ ტაფაზე მოხალეთ საფანელი 3-4 წთ.
  2. ბლენდერში მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ნიორი და პიტნა.
    დაამატეთ საფანელი.
    დაამატეთ ზეითუნის ზეთი, ლიმონის წვენი, მარილი და დაღერღილი წიწაკა.
    დააბლენდერეთ.
    წყალი დაამატეთ გათხელების მიზნით.


ისიამოვნეთ!