ინგრედიენტები:

  • ბრინჯი 250 გრ.
  • გარგრის ჩირი 80 გრ.
  • ქლიავის ჩირი 80 გრ.
  • ქიშმიში 50 გრ.
  • ფორთოხლის ცედრა 1 ს.კ.
  • კარაქი 2 ს.კ.
  • ვანილი მწიკვი
  • შაქარი 2 ს.კ.
  • მარილი მწიკვი

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ ბრინჯი.
  2. ცხელ ტაფა-ქვაბზე მოათავსეთ კარაქი.
    დაამატეთ ჩირები, ქიშმიში, ვანილი, ფორთოხლის ცედრა, შაქარი და მარილი.
    მოურიეთ.
    მოთუშეთ 2-3 წთ-ის განმავლობაში.
    დაამატეთ მოხარშული ბრინჯი.
    კარგად აურიეთ.

ისიამოვნეთ!