ინგრედიენტები:

  • ლობიო 250 გრ.
  • ორეგანო 1 ჩ.კ.
  • ძირა 0.5 ჩ.კ.
  • დაღერღილი წიწაკა 0.5 ჩ.კ.
  • ნივრის ფხვნილი 0.5 ჩ.კ.
  • პაპრიკა 0.5 ჩ.კ.
  • ჩილი მწიკვი
  • მარილი გემოვნებით
  • ტორტია 1 ცალი
  • წითელი ბულგარული ნახევარი
  • მწვანე ბულგარული ნახევარი
  • სალათის ფურცელი

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ ლობიო და დაჭყლიტეთ.
    დაუმატეთ ორეგანო, კუმინი, დაღერღილი წიწაკა, ნივრის ფხვნილი, პაპრიკა, ჩილი და მარილი.
  2. ტორტიას მიეცით ტაკოს ფორმა და მოათავსეთ ღუმელში 2-3 წთ.
    მოათავსეთ ტაკოში მიღებული მასა.
    დაუმატეთ ბულგარულები და სალათის ფურცელი.


ისიამოვნეთ!